ÖSYS BİLGİLENDİRMELERİUniversiteTercihleri.com
KURUM VİDEOLARININ FARKLI KİŞİLERCE İZLENME SAYISI 3.631.039

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ BİLGİLENDİRMELERİMilli Savunma Üniversitesi Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu’ndan Mezun Olan Astsubaylara Ne Gibi İmkanlar Tanınır?

Milli Savunma Üniversitesi Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu mezunları, mezun olur olmaz Türk Milletinin gözbebeği bir kurumun seçkin bir personeli olmanın yanında düzenli bir maaş almaya başlarlar.
Ülkenin hemen hemen tamamında hizmet veren lojmanlardan, ordu evlerinden, misafirhanelerden, yazlık ve kışlık eğitim tesisleri gibi Türk Silahlı Kuvvetlerinin birçok imkânından, aileleri ile beraber yaralanabilir, Emekli Sandığına tabi olacaklarından dolayı sağlık yönüyle, Türkiye standartları itibariyle günümüz şartlarında, iyi bir düzeyde sağlık imkanlarından yaralanma ayrıcalığına sahip olurlar.
Personel aileleri, imkanlar dahilindeki tüm sosyal aktivitelerden faydalanabilme haklarına sahip olurlar.
Bütün bu imkânlara ilave olarak meslek yaşantısı boyunca yurt içinde ve dışında görecekleri lisans tamamlama, lisans eğitimleri, kurslar, sınıflarına yönelik alacakları tamamlayıcı eğitimler ile görev yapacakları yurt içi kadroların yanı sıra, dünyanın dört bir yanındaki yurt dışı kadrolarda görev yapabilme imkanı sağlanır.
DAHA FAZLASINI GÖRÜNTÜLE

İLETİŞİM FORMU

  • Facebook Link
  • Twitter Link
  • VK Link
  • Telegram Link
  • Instagram Link